Промоции

КОНСУЛТАЦИЯ И БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД. ТЕЛ: 0885836431

Извършваме за Вас:

– хамлски услуги
– товаро-разтоварна дейност
– монтаж и демонтаж
– транспортни услуги при преместване
– превоз на строителен отпадък, дървен материал

Доверете ни са ако се нуждаете от:

-преместване на обзавеждането на апартаменти
-пренасяне на канапе (диван)
-пренасяне на тежки мебели (пиана, сейфове)
-демонтиране на холна гарнитура, гардероби
-пренасяне на секции, монтиране в новия ви дом
-пренасяне на хладилник, фризер
-пренасяне на битова техника

 

Преместване на офиси

Хамали Строй ЕООД е фирма, която ще Ви помогне при нанасяне в офис или при смяна на офиса. Правило за нас е възпитаното отношение към Вас и колегите Ви, коректността към фирмата Ви, бързината на изпълнение и безупречната точност в спазването на първоначалната уговорка. Нека това не Ви звучи захаросано, защото ние говорим за бизнес. Когато сме перфектни, Вие ще ни потърсите отново за пренасяне на своя офис, ще ни препоръчате на Ваши колеги, ще ни осигурите още работа, още офиси за преместване, още по-голяма печалба за нас.

Пренасяне на апратамент

Хамали Строй ЕООД е фирмата, която замества. Очавайте учтиво и деликатно отношение, от културни хамали с добри обноски. Ние знаем, че влизаме във Вашето лично пространство, че пренасяме личните Ви вещи, към които се отнасяте често като част от самите Вас. Ние знаем, че е неудобно да пуснеш непознати в дома си, за това хамалите ни ще Ви изненадат с професионализма и такта си.

Пренасяне на метални сейфове и каси

В не една фирма и не един дом има сейфове и каси за ценности. Хамали Варна е Вашият партньор при пренасянето на сейф, при преместването на огнеупорна каса, доверете ни се за тази задача. Ние Хамали Варна сме пренасяли сейфове на банки, така че можете да се доверите напълно на нашия опит и професионализъм. Хамали Строй ЕООД е партньорът, който Ви е необходим, който ще изпълни поставената му задача перфектно. Обадете ни се сега!

Пренасяне на пиано

Хамали Строй ЕООД има опит, натрупан в годините, при преместването на пиана, на които вече трудно можем да установим броя. Хамалите ни са пренасяли напълно успешно антично пиано, рояли, цената на които звучи невероятно. Ако закупувате пиано, ние сме Вашите партньори, ще го пренесем до дома ви, до концертната зала или учебната стая. Пианото е деликатен инструмент, не допускайте грешката да го пренасяте с помощта на непрофесионалисти, доверете се на хамали за тази работа.

Разгледайте промоциите на месеца!
Обади се